Atromitos Race Sifnos 2018: Προκήρυξη Διοργάνωσης – Προσφορές Μεταφοράς και Διαμονής!

08 Ιουν 2018

Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018, η Σίφνος θα φιλοξενήσει μια διήμερη αγωνιστική εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει τρεις κολυμβητικούς αγώνες και έναν αγώνα ορεινού τρεξίματος. Αναλυτικά οι κολυμβητικοί αγώνες θα είναι δύο των 3 χιλιομέτρων και ένας των 1,2 χιλιομέτρων και ο ορεινός αγώνας 12,5 χιλιομέτρων με 465 μέτρα θετική υψομετρική. O αγώνας ονομάζεται ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ RACE ΣΙΦΝΟΣ 2018 και τελεί υπό την αιγίδα και τη συμπαράσταση του δήμου Σίφνου.

Η εκκινήσεις στις 15 Σεπτεμβρίου θα δοθούν στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα από την παραλία του Πλατύ Γιαλού ενώ της 16ης Σεπτεμβρίου από την παραλία Αποκοφτό (Χρυσοπηγή). Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών στις 16 Σεπτεμβρίου θα χρησιμοποιηθεί ο ίδιος στίβος, μέσα στον Πλατύ Γιαλό.

Η ορεινή διαδρομή θα χρησιμοποιήσει μέρος του δικτύου μονοπατιών Sifnos trails και συγκεκριμένα θα κάνει δεξιόστροφα την κυκλική διαδρομή 4 (Πλατύς Γιαλός – Φυκιάδα – Προφήτης Ηλίας – Πλατύς Γιαλός)

Αυτός ο αγώνας μπορεί να επιλεχθεί και ως multisport σε συνδυασμό με τον κολυμβητικό των 1200 μέτρων.

Τους αγώνες θα πλαισιώνουν και άλλες δευτερεύουσες εκδηλώσεις αθλητικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947202510 και 697688874

Email [email protected]

Προσφορές Μεταφοράς και Διαμονής:

- Δωρεάν μεταφορά, προσφορά της Miles Away Travel από το Σύνταγμα στο λιμάνι του Πειραιά στο Speed Runner 3 στις 14 / 9 με πούλμαν 50 θέσεων. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

- Επίσης αντιστρόφως δωρεάν μεταφορά από Speed Runner 3 στο Σύνταγμα στις 16/9

(για αυτές τις υπηρεσίες απαιτείται προκράτηση έως 31/7)

Επικοινωνία: [email protected])

- Δωρεάν μεταφορά, προσφορά της Miles Away Travel από το λιμάνι της Σίφνου (Καμάρες)